Samo nekoliko sati nakon što se pojavila vest da Džejmi Oliver i njegova supruga Džuls očekuju peto dete, bračni par se pojavio u javnosti potvrdivši glasine.

Pogledajte i Disciplinovanje dece: Džejmi Oliver je pronašao alternativu batinama!

Par je snimljen na premijeri filma "Edi Orao", a buduća mama je blistala dok ju je Džejmi (40) držao za ruku.

Par već ima četvoro dece, a svako od njih ima specifično ime: Popi Hani (14), Dejzi Bu (12), Petal Blosom (6) i Badi Ber (5).

Još ranije Džuls je govorila kako želi da proširi porodicu za još jednog člana, a sada joj se želja i ispunila. 

"Dizajnirala sam skoro nosiljku koju nisam uspela i lično da isprobam. Bilo bi dobro da se upotrebi", rekla je Džuls jednom u intervjuu za Sandej Tajms.

Pogledajte i Medicinsko čudo: Bračni par dobio petorke začete prirodnim putem (FOTO)

Za razliku od svoje entuzijastične supruge poznati šef oduvek je bio malo više skeptičan kad je reč o potomstvu, a jednom prilikom je čak i rekao "da je četvoro dece i više nego dovoljno" i "da je vazektomija realna opcija. 

Oliver, koji je vlasnik i upravnik nekoliko lanaca restorana objasnio je 2013. godine u jednom intervjuu kako je teško posvetiti se partneru kad imaš četvoro dece i da ne želi još jedan izgovor kako bi provodio još manje vremena sa Džuls.

"Ako zaista toliko želi još jedno neka joj bude, ali ja sam sasvim zadovoljan sa ovo četvoro", rekao je Džejmi.

Par se upoznao 1993. a u braku su od 2000. godine. Svoje prvo dete dobili su veštačkom oplodnjom, a ostalo troje prirodnim začećem.

Izvor: 24 sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.