Srđan Dragojević (53) objavio je drugu slikovnicu "Kakagrad", koja se od danas može kupiti u svim knjižarama "Delfi".

Naučiti dete da ide na nošu, skinuti pelene, ponekad deluje kao nemoguća misija. Ali nije tako. Barem ne u knjizi „Kakagrad“.

Pogledajte i Privikavanje na nošu za samo sedam dana

Mali Aca je nošu koristio za igru, a za šolju nije hteo ni da čuje! Mama i Tata bi jednog dana bili ljuti, drugog dana tužni, pa sve tako ukrug. Sve dok jednog dana Tata nije Aci otkrio neobičnu priču o Kakagradu u koji odlaze sve kake.

Kakani, Govnica, Tvrdokak i drugi junaci pokazaće malom Aci da taj korak može da bude baš uzbudljiva avantura.

Autor je ovu duhovitu priču proverio na sopstvenoj deci - sinu Matiji i ćerkama Irini i Evi, a uz ilustracije Nemanje Ristića ponudio mamama i tatama podršku na putu ka osamostavljivanju deteta.

Dragojević je po obrazovanju klinički psiholog i režiser i do sada je objavio nekoliko zbirki pesama, a prošle godine je objavio svoju prvu slikovnicu "Krilata deca", namenjenu predškolcima. Slikovnicu „Kakagrad“ od 17. marta možete pronaći u svim knjižarama Delfi i ostalim Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama