U porodici Nataše Bekvalac poslednjih dana ima puno razloga za slavlje. Nakon što je na društvenim mrežama čestitala rođendan sestri Kristini i mužu Ljubi, koji su rođeni 15. marta, pevačica danas slavi deveti rođendan ćerke Hane, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinoveićem.

Pogledajte i Emotivna poruka Nataše Bekvalac: Ti si naš anđeo čuvar (FOTO)

Koliko joj je današnji datum bitan, govori i poruka koju je napisala uz Haninu fotografiju iz perioda kada je još bila veoma mala.

"Na današnji dan, pre 9 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Hanina mama.Sećam se, rano ujutro tog 17.marta 2007. krenula sam u bolnicu sa mamom .Bila sam nasmejana i jako srecna. Svi u bolnici su bili jako prijatni i trudili se da ne osećam strah. Pustili su čak i moju mamu da sve vreme bude sa mnom. Nakon 11 sati rodila sam Hanu bananu.Od tog trenutka ne postoji ponosnija i srećnija mama od mene. Srećan rođendan sine moj jedini", napisala je Nataša.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama