Nakon što je obradovala javnost informacijom da su se metastaze povukle, te da je njeno zdravstveno stanje sve bolje, slavna književnica rešila je da sa damama podeli dirljivu, ali i veoma ohrabrujuću poruku povodom Međunarodnog dana žena, piše Story.rs.

Pogledajte i Isidora Bjelica: Emotivna poruka koja je dirnula srca mnogih (FOTO)

Srecan 8 mart svim zenama, mamama, bakama, cerkama, svim divnim zenskim dusama koje oplemenjuju ovaj svet svojom...

Posted by Isidora Bjelica on Tuesday, March 8, 2016

"Srecan 8. mart svim ženama, mamama, bakama, ćerkama, svim divnim ženskim dušama koje oplemenjuju ovaj svet svojom ljubavlju. Tačno pre tri godine baš na ovaj dan sam operisana od najsmrtonosnijeg kancera jajnika u trećoj fazi. To što sam sa vama i posle četri teške borbe sa bolešću i što još uvek verujem u čuda, ljubav i milost, u žensku snagu govori da verujem da je žensko srce jedno od najvećih sila na svetu. Ponosna sam na svako vaše čisto, snažno, slobodno žensko srce koje čini ovaj svet boljim mestom. Voli vas Isi", napisala je proslavljena književnica u poruci upućenoj svim damama. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama