Boreći se da se pomiri s neočekivanom smrću muža, folk pevača koji je bio na pragu uspeha, ali su mu karijera i život tragično prekinuti, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada. Dok joj bliskost malog grada pruža i podršku ali je i guši, Hana se trudi da popuni prazninu u svom životu planirajući da završi gotovo nemogući zadatak, a to je da napiše biografiju o svom mužu – zbog sebe i njegovih fanova. Kad Endru, arogantni pisac iz Njujorka, dođe u grad da napiše svoju knjigu o njenom voljenom, Hana će brzo oterati i njega i njegovu knjigu iz svog grada. Ali Endru ne odustaje tako lako i Hana će ubrzo otkriti da su njegova grubost i samouverenost dobrodošli izazov i iznenađujuća promena u odnosu na dosadnu brigu njenih prijatelja, porodice i grada. 

Romantična komedija "Ponovo ljubav", danas će biti premijerno izvedena, a na redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 10. marta 2016.



Yumama i Taramount film vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje nam na redakcija@yumama.com pošalju i-mejl sa naznakom Dan žena, osvojiće po dve karte za pomenuti film koji će premijerno biti prikazan večeras u 20h, u Cineplexx bioskopu u Delta City-ju. Ne zaboravite da nam pošaljete i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

NAPOMENA: Imena dobitnika će biti na spisku, ispred ulaza u bioskopsku salu. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama