U svečanoj sali opštine Stari grad, svake subote u podne počevši od 5. marta održavaće se besplatne interaktivne i edukativne predstave za decu od četiri do 12 godina.

Opština Stari grad se trudi da mesto življenja koje nas spaja održi vrednim življenja i divljenja i u upravo iz  tog razloga organizuje prvi pozorišni festival za najmlađe pod nazivom "Junior fest".

Pročitajte i Povratak u detinjstvo: Stigao trejler za animirani film "Trolovi" (VIDEO)

"Pozivamo roditelje dece sa Starog grada da budu deo našeg novog projekta- Junior festa! Briga o najmlađima za nas predstavlja jedan od prioriteta. To dokazujeo brojnim akcijama i programima, počev od poklon čestitki za bebe, preko akcija prodrške prvacima osnovnih škola i netbuk računarima na poklon trećacima, do nagrada maldim talentima, vukovcima i đacima generacije. Pored toga, značajno ulažemo u i u obnovu i opremanje starogradskih škola i vrtića", izjavio je Marko Bastać iz opštine Stari grad. 

Pročitajte i Personalizovane knjige za decu: Kad mališani postanu glavni junaci

Da biste osigurali svoje mesto na Junior festu, prijavite se na telefon Kontakt centra 011/785-2-999.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.