Mama sa Filipina Rodesa Viljanueva-Rejes oduševila je pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk fenomenalnom kuhinjom za igranje koju je napravila za svoju jednoipogodišnju ćerku.

Ova maštovita mama je od običnih kartonskih kutija uspela da napravi fenomenalnu kuhinjicu koja se toliko svidela ljudima, da je za kratko vreme obišla svet.

Entrepreneur Mom creates a mini play kitchen made of cardboard, and the result is AMAZING!www.forurbanwomen.com/2016/02/filipina-mom-creates-mini-play-kitchen.html

Posted by For Urban Women on Sunday, February 28, 2016

S obzirom da ne postoji devojčica koja ne uživa u igri spremanja raznoraznih kulinarskih specijaliteta, Rodesa je odlučila da svojoj malenoj Odri napravi jedinstveni poklon.

Ona i njen suprug su najpre odvojili kutije koje će biti glavni elementi za kuhinjicu, a potom su markerom označili gde žele da budu vratanca i rerna. Mama i tata su po završetku obojili kuhinju i zalepili zanimljive stikere, a da bi sve izgledalo još lepše, Rodesa je odlučila da doda i logo pod imenom “Odrin kafić i restoran”. Igračke su sve upotpunile, a krajnji rezultat je zaista fenomelan.

Sve fotografije nastanka orighinalne kuhinjice pogledajte na portalu For Urban Women.