Kalina Kovačević se u decembru prošle godine razvela od fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića, posle pet godina braka.

Par ima ćerku Mionu, kojoj je glumica najviše posvećena, a kako kaže, buran period je iza nje. Trenutno radi na predstavi čija je glavna tema razvod, pa se tako šali na svoj račun.

Pogledajte i Kalina Kovačević: Razvod nije razlog da budemo nesrećni

"Odlično poznajem tematiku. Pa eto pokušala sam da pronađem neke odgovore u ovoj predstavi, u ovom komadu, tako da mislim da ću se odlično snaći u ovoj ulozi. Iz sebe dosta toga nosim", rekla je Kalina koja tvrdi da uživa u šalama na račun njenog razvoda.

"Jeste komično i smešno naravno ali dobro je da je komedija u pitanju. Da je neka tragedija ne znam kako bi se završilo", dodala je glumica. Ona navodi da se iznenadila kako se vest o njenom razvodu brzo raširila.

"Daleko od toga da se nešto krilo, Bože moj idemo dalje. Najbitinije je ostati čovek, a danas je to jako retko. Ljudi misle da mora biti skandala i scena, evo dokaza i da ne mora. Možemo ostati ljudi, kada smo kulturni i fini", rekla je Kalina u emisiji Ekskluziv i dodala da je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.