Pevačica Anabela Atijas ima poseban odnos sa svojim ćerkama, a s obzirom da je najstarija Luna već devojka, poznata mama i ćerka posebno su povezane. Bezrezevna ljubav i podrška između Lune i Anabele primetna je u svakoj situaciji.

Pogledajte i Lepa na mamu: Anabela Atijas pokazala ćerkinu prirodnu lepotu (FOTO)

To je još jednom dokazala Luna, posvetivši mami dirljivu poruku na svom Instagram profilu. Naime, Anabela danas proslavlja 41. rođendan, a čestitka koju joj je posvetila Luna oduševila je i dirnula mnoge.

"Najboljoj ženi, majci i prijatelju na svetu srećan rođendan. Majko moja šta da ti poželim, a da već nemaš? zdravlje, ljubav i porodicu, sve to imaš i u tome si uspela, ostalo dođe i prođe. Želim ti da nikada ne skidaš osmeh sa lica i da uvek veruješ u bolje sutra, sama nisi i nikada nećeš  biti. Do kraja ćeš imati ljude koji su tu uvek i koji će da ti pružaju bezuslovnu ljubav, ja sam jedna od njih. Nekada ni sami nismo svesni koliko smo mi ustvari bogati, imamo jedni druge i ljubav koja ne može da se poredi ni sa čim, to nema cenu i rok trajanja. Budi uvek ono što jesi zato što te takvu volim najviše, puniš 41. godinu a izgledaš ženo kao zmaj. Svako treba da se ugleda na tebe,tako prirodna, jedinstvena, skromna, a najlepša. Volim te majko moja, moja druga polovina, moja najbolja drugarica i moj oslonac. Srecan ti 41. rođendan."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama