Jelena Đoković iznenadila je fotografe kada se, svega par meseci posle porođaja, pojavila u uskoj crnoj haljini, sa potpuno ravnim stomakom. Za to nije zaslužno samo redovno vežbanje, već i pravilna ishrana - a Jelena je sada sa fanovima podelila recept za doručak koji ona i Stefan jedu svako jutro i zbog kojeg održava tako dobru liniju.

Jelena i mali Stefan doručkuju zajedno, i uvek je reč o istom "specijalitetu" - mešavini semenki sa kokosovim mlekom. Naime, supruga Novaka Đokovića jako vodi računa o tome šta unosi, pa tako jede isključivo organkse namirnice, a 70 odsto njene ishrane bazira se na svežoj, sirovoj hrani.

"Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas + kokosovo mleko. Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo", piše Jelena pored slike doručka, koji se zapravo sprema noć pre. Preko svih ovih suvih namirnica nalije se mleko, pokrije se i ostavi se da odstoji do jutra. Rezultat je ovsena kaša zanimljivog ukusa, prepuna nutritijenata.

Jelena naglašava da skoro uvek doručkuje ovo, ali da ne pravi uvek istu mešavinu. Zato kaže da možete da dodate bilo koje orašaste plodove, semeneke i "superhranu" koju poželite.