Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pevačica Alegro benda otovreno o pobačaju: Rešila sam da ne želim da se predam

Iako je mislila da će joj godina koja je za nama biti najlepša u životu, samo dva meseca nakon što je saznala da je u drugom stanju, Slađana Vujičić izgubila je bebu...

 Izvor: Foto: Fejsbuk

O spontanom pobačaju pevačica Alegro benda, Slađana Vujičić, dugo nije želela da govori. Onda je rešila da ispriča kako se osećala, da bi i druge žene, koje se nađu u istoj situaciji znale da nisu same.

"Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica", počinje svoju priču Slađana Vujičić. "Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: sada ću da se obesim i doviđenja", kaže Slađana.

Ipak, takvo stanje je privremeno. Iako ga psiholozi opisuju kao jedno od najtežih, žena mora da nastavi dalje.

"Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje", objašnjava pevačica.

Nije želela da je sažaljevaju, niti sebi da dozvoli da padne u depresiju. Te momente ne poznaje.

"Od toga što ćete da se zatvorite u sobu, ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas, nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stojički iznesete", kaže pevačica.

Povezane vesti

Iako joj je još u glavi momenat kada su joj lekari saopštili da je izgubila bebu, Slađana na život gleda vedrijim očima.

"Pogledam se, dobro razmislim i kažem: samo da smo živi i zdravi. Što se kaže, Bog je to tako namestio da se to desi. Ko zna iz kog razloga. Priroda odbacuje verovatno nešto što nije bilo dobro", kaže. Ovaj gubitak je nije sprečio da misli o lepim stvarima i planira budućnost. A njen partner joj je najveća podrška.

"Partner i ja idemo dalje. Nadam se da ćemo sve uskoro zaboraviti. Planiramo venčanje, malu ceremoniju. Veliko slavlje ostavljamo za druge dane, a do tada nadam se, doći će i beba", osmehuje se Slađana.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica