Knjige su pisane jezikom prilagođenim dečjem uzrastu, a svaka od njih obrađuje jednu životinjsku vrstu.

Tekstovi nude obilje činjenica, napisani jasno, kratko, privlačno i razumljivo. Prilagođeni su deci uzrasta od tri godine pa naviše, dok će predškolcima poslužiti kao odlična literatura za učenje čitanja.

Kolekcija od petnaest knjiga u tvrdom povezu izlaziće iz nedelje u nedelju. Seriju odlikuje mnoštvo zadivljujućih fotografija National Geographic-a i zanimljivih, ponekad gotovo neverovatnih podataka koji će oduševiti i roditelje. Kroz knjige se provlače i duhovite pitalice koje će čitanje učiniti još zabavnijim.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na svim prodajnim mestima štampe.

Slepi miševi

Kada se slepi miševi odmaraju, oni vise naglavačke, držeći se za pećinske zidove i strop. Da li ste probali da visite naglavačke? Možda bi vam se zavrtelo u glavi. Slepi miševi imaju posebne krvne sudove kojima krv teče tako da im se nikada ne zavrti u glavi.

Neverovatno, ali istinito!

Najmanji slepi miš na svetu veliki je kao bumbar! I zove se slepi miš - bumbar!

U prodaji od 25. decembra!

Yumama i Egmont vas nagrađuju!

Dve prve čitateljke koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Koja knjiga iz edicije National Geographic i čudesni svet životinja je od danas u prodaji?" dobiće po jednu knjigu iz iste serije.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.