U ovoj priči, sinhronizovanoj na srpski jezik, krzneni drugari veruju da je Dejv (Srđan Timarov) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata. 

Rediteljka sinhronizacije je Jelena Stojiljković,  a u ulogama se pojavljuju Srđan Timarov, Milan Tubić, Srđan Jovanović, Andrijana Oliverić, Tomas Sarić, Goca Tržan, Slaven Došlo, Marija Serdar i Niggor.

Alvin i veverice, nastali kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva tri animirana filma o ovim nestašnim vevericama zajedno su zaradila preko 900 miliona dolara.

U nedelju 27. decembra u 17 časova, u bioskopu Cineplexx u Delta city-u organizovaće se specijalna projekcija na kojoj će se pojaviti i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji.

Osvojite karte!

Prve tri čitateljke koje pošalju tačan odgovor na pitanje: Da li je film "Alvin i veverice: Velika avantura" sinhronizovan na srpski jezik, osvojiće po dve karte za pomenuti film koji će biti prikazan sutra, 24. decembra, u 18:30 časova u Cineplexx Ušće Shopping Center-u. Imena dobitnika će biti na spisku, ispred ulaza u salu. Pored odgovora, na naš mejl redakcija@yumama.com, pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.