Ovogodišnje "Novosadske dečije Zimzarije" počeće nastupom specijalne gošće i ambasadorke ovogodišnje manifestacije Lune Savane Alimpić, najmlađe stend-ap komičarke na našim prostorima, kao i dečijeg hora „Čarobne frulice“, trupe ,,Kreativni pogon“, muzičara „Kulturnog skloništa“ i plesnog kluba "City dance".

Potom će uslediti i pozorišna radionica „I mali glumac je glumac“ i bazar kreativnih radionica na kome će se predstaviti sve institucije i organizacije koje su pripremile zimske programe za decu.

Ovom prilikom, organizator manifestacije okupio je više od 25 institucija i organizacija kako bi tokom zimskog raspusta novosadskoj deci, uzrasta od četiri do 14 godina, zajedno ponudili 100 kreativno-edukativnih i sportsko-rekreativnih programa.

Petu po redu manifestaciju za decu "Novosadske dečije Zimzarije", organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na Dar“, uz podršku Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku i demografiju.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.