Bivši fudbaler ponovo je istrčao na teren kako bi odigrao poslednju utakmicu i završio svoju misiju sedam fudbalskih utakmica na sedam kontinenata.

Pogledajte i Tatin i mamin maneken: Romeo Bekam u novoj reklamnoj kampanji poznatog brenda (FOTO, VIDEO)

Humanitarnoj utakmici pod nazivom "UNICEF-ova utakmica za decu" prisustvovali su i Dejvidovi sinovi Romeo i Kruz, dok je najstariji Buklin u jednom trenutku utrčao na teren kao njegova zamena, noseći isti broj na dresu.

Međutim, glavna zvezda bila je neodoljiva Harper, koja je slatkim gestom skrenula svu pažnju na sebe.

Naime, iako je Viktorija nedavno razočarano priznala da njena miljenica obožava fudbal, izgleda da se Harper na ovoj utakmici prispavalo, pa je u jednom trenutku zevnula ne mareći na brojnu publiku.

Pogledajte i Mala umetnica: Harper Bekam kreirala novu tetovažu za tatu Dejvida (FOTO)

Osim toga, Harper, koju je mama za ovu priliku obukla u preslatki crveni kaputić, koji se slagao sa deresovima njenog tate i braće, imala je čast da se upozna sa princem Harijem.  

Hari se najpre pozdravio sa dečacima, a potom je prišao i četvorogodišnjoj Harper koja ga je stidljivo posmatrala sa rukama uvučenim u kaput jer joj je bilo hladno.

Ovaj simpatičan prizor zabeležile su i kamere. Pogledajte:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.