Iako se po sopstvenom priznanju nakon prve trudnoće, kada je rodila malenu Nort Vest, ugojila samo nekoliko kilograma, rijaliti zvezdi Kim Kardašijan je to teško palo.

Međutim, slavna mama uskoro bi trebalo da se po drugi put porodi i na svet donese dečaka, a čini se da jedva čeka da trudnoći dođe kraj.

Pogledajte i Kim Kardašijan priznala: Trudnoća je najgore iskustvo u mom životu!

Ona je već nekoliko puta do sad naglašavala da joj teško pada što se ponovo ugojila, a sada je na svom Tviter nalogu sa pratiocima podelila i koliko tačno.

“Teža sam 23 kilograma, a imam još šest nedelja do porođaja!”

Pogledajte i Nort Vest odbrusila paparacima: Rekla sam bez slikanja! (VIDEO)

Da joj nedostaju dani kada je izgledala besprekorno, Kim je dokazala i fotografijama koje je podelila na svom Instagram profilu. Pored jedne od njih je čak napisala i da ju je slučajno objavila malena Nort.

“Nort je objavila ovo dok je igrala igrice na mom telefonu. Nisam sigurna zašto i kako je baš ovu izabrala, ali ne žalim se”, napisala je Kim uz fotografiju nastalu pre deset godina.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.