Mlada voditeljka Ena Popov u potpunosti uživa u ulozi majke. Otkako je u februaru ove godine dobila devojčicu Riju, Novosađanka ne skida osmeh. Svakog dana se trudi da devojčici kvalitetno upotpuni vreme i da se što bolje zabave.

"Kada smo kod kuće igramo se, pravim Riji doručak, kašice, ona se šeta u dupku, puzi, slušamo njene omiljene pesme i puno se grlimo", opisuje Ena uobičajeni dan u njenoj porodici.

Kako navodi, njena Rija je poput sve ostale dece. Fasciniraju je stvari koje ne bi smela da dira, poput mobilnih telefona, daljinskih upravljača...

Pogledajte i Kakva mama takva ćerka: Ena Popov i naslednica Rija u istim kupaćim kostimima (FOTO)

"Pošto joj to nije dozvoljeno, upućujemo je isključivo na njene igračke, i tada se zaista zaigra i uživa. Takođe, zabavljamo se šetajući po celom gradu, bilo da smo u centru ili na keju. Kada je hladno onda smo, nažalost, po tržnim centrima. Kažem nažalost jer sam uvek za svež vazduh pre nego za zatvorene prostorije", ispričala nam je Ena.

Vikend je vreme kada je cela porodica na okupu, a tada priušte i duži san.

"Tada se ne odvajamo i idemo kod baka i deka na ručak, jedemo kolače sa tetkama, idemo u šetnje, družimo se sa porodicom i prijateljima, nekad otputujemo i van grada na mini-odmor. Uživamo u zajedničkom vremenu gde god da se nalazimo", priča voditeljka.

Pogledajte i Ena Popov: Ne želim da se udajem za Nenada!

I za svog partnera Nenada Čanka ima samo reči hvale.

"Nenad je otac koji je potpuno opčinjen našom ćerkom, te sve što ima veze sa njom je nešto u čemu on 100 odsto učestvuje sa velikim uživanjem. Lepo je gledati ih sa strane kako grade svoj odnos i kako se raduju jedno drugom."

Izvor: Blic magazin

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.