Pevačica Emina Jahović svaki svoj slobodan trenutak voli da provede u društvu svojim mališana i supruga Mustafe. Međutim, česte poslovne obaveze joj to ne dozvoljavaju uvek, te se Emina trudi da joj bar jutra budu rezervisana za druženje sa Javuzom i Jamanom, koji joj uvek dotrče u zagljaj čim otvori oči. 

Ljubav za početak dana! < />

Posted by Emina Jahovic on Tuesday, 27 October 2015

"Ljubav za početak dana", napisala je Emina ispod fotografije, a mnogi njeni obožavaoci su se složili da je ovo savršen način da se započne novi dan.

Pogledajte i Emina Jahović sa sinovima u poseti rodnom gradu (FOTO)

Emina takođe ne propušta priliku ni da odvoji deo jutra samo za sebe, kada u svojoj teretani naporno vežba kako bi ostala u savršenoj formi.

Good morning... The best way to start the day is stretching the muscles, in the gym or at home... Try it :D #sportlover #pilates #fitness #gym #goodenergyonly

Posted by Emina Jahovic on Monday, 26 October 2015

"Dobro jutro! Najbolji način da počnete svoj dan je da istegnete svoje mišiće u teretani ili kod kuće", napisala je poznata mama koja se i te kako može pohvaliti svojom linijom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.