Prvi rođendan sina Jelena i Novak proslaviće u krugu porodice, bez pompeznog slavlja, otkriva izvor blizak paru:

“S obzirom na to da su stalno na putu i da su retki trenuci kada porodica može da se okupi, Jelena i Novak odlučili su da Stefanov rođendan obeleže porodično, okupljanjem kod kuće u Monte Karlu, a potom da zajedno odu u šetnju u prirodi i da se sa Steafanom poigraju u parku”.


Pročitajte i... Novak i Jelena u šetnji sa sinom (FOTO)

A dok tata Nole razbija pobedama u Kini, Jelena pored obaveza koje ima u Fondaciji, u slobodno vreme, kada Stefan zaspi, priprema za Novaka i njega rođendansko iznenađenje.


Naime, Jelena je odlučila da pripremi film koji je skup svih interesantnih momenata iz Stefanove prve godine života. Film će na rođendan zajedno odgledati i uživaće u zajedničkim trenucima i privatnosti.


Pročitajte i... Jelena Đoković: Ovako provodim vreme dok Stefan spava


Takođe, kako saznajemo, na dan Stefanovog rođendana neće biti klasične rođendanske torte.

“Đokovići ne jedu slatkiše, pa će se na rođendanskom stolu naći zdrava opcija, ali isto tako ukusna i lepa”, otkriva izvor.

Ono što je Jeleni i Novaku važno je da njihovom nasledniku, kada poraste, uspomene na detinjstvo budu trenuci koje je proveo sa porodicom, jer najvažnije je da su na okupu.

Morning NY! Embracing Central Park for family moments:)

Posted by Novak Djokovic on Sunday, August 30, 2015


“Stefan je beba, on još ne razume šta je to rođendan, pa je ova proslava više Novakova i Jelenina. Njihova želja je da kada Stefan bude stariji, kada pogleda kako su obeležili njegov prvi rođendan - da vidi porodičnu sliku. Oni žele da sinu pokažu da ništa materijalno i svetlucavo nije lepše od iskrenih, lepih momenata u krugu svojih najbližih”, kaže za “Blic” izvor blizak Novaku i Jeleni. 


Pročitajte i... Najlepša čestitka: Jelena Đoković još jednom dokazala da je Novaku najveća podrška! (VIDEO)


Izvor: Blic



*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.