Vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam obeležili su Svetski dan mentalnog zdravlja posetivši Herou Univerzitet u severozapadnom Londonu družeći se s mladim volonterima organizacije Mind koja pomaže osobama s ovim problemima.

Pogledajte i Zgodna mama Kejt Midlton: Haljina za prvi radni dan nakon porodiljskog odsustva (FOTO)

Kejt Midlton za ovu priliku izabrala je haljinu Paulina jedne američke dizajnerke koja svojim krojem naglasak stavlja na uzak struk vojvotkinje. Crno-belu kreaciju iz prošlogodišnje kolekcije za jesen/zimu iskombinovala je sa omiljenim crnim parom salonki i torbicom Mulberry.

Istu haljinu nosila je prošle godine na službenom putovanju po Australiji i Novom Zelandu još jednom pokazavši da isti odevni komad voli da nosi nekoliko puta.

Vojvotkinja je rodila svoje drugo dete – princezu Šarlotu u maju ove godine, pa se u rekordnom roku vratila u formu, koju nastavlja da naglašava decentnim i elegantnim modnim rešenjima.

Izvor: Zadovoljna.hr

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.