Selin Dionu poslednje vreme balansira između poslovnih i porodičnih obaveza. Nakon što je njen suprug Rene Anželil imao komplikovanu operaciju tumora, Selin se trudi da što više vremena provodi u krugu porodice.

Pogledajte i Holivudske zvezde i njihovi mališani u Diznilendu (FOTO)

S obzirom da je i mama troje mališana, pevačica jedva izlazi na kraj sa obavezama, ali to je ne sprečava da uvek bude nasmejana i vedra.

Ona je pre nekoliko dana sa najstarijim sinom Reneom Šarlom i blizancima Edijem i Nelsonom posetila kalifornijski “Diznilend".

Poznata mama i njeni dečaci uživali su u najzabavnijem parku na svetu, a s obzirom da blizanci ovih dana pune pet godina,ovo je bila odlična prilika da sa Mikijem Mausom i ostalim Diznijevim junacima proslave rođendan.

Kratak izlet u Diznilend bioje i odlična “terapija” za popularnu kanadsku pevačicu, koja je poslednjih meseci, a i godina, potpuno posvećena bolesnom suprugu. Čim je Rene počeo da se oporavlja, vratila se muzici i koncertnim aktivnostima, što joj je, kako kaže, pravi melem za dušu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.