Posle aktivnog i iscrpljujućeg životnog tempa koji je vodila tokom leta, glumica Mirka Vasiljević nedavno je posetila svog emotivnog partnera Vujadina Savića u Moldaviji i sa njim provela nekoliko romantičnih dana. To je bio prvi put posle četiri godine da se ponosna majka Andreja, Andrijane i Mihajla odvojila od svojih mališana i priuštila sebi pravi devojački odmor.

Pogledajte i Svekrva za primer: Majka Vujadina Savića javno čestitala Mirki rođendan (FOTO)

Kratak period uživanja veoma je prijao dvadesetčetvorogodišnjoj lepotici koju su po povratku u Beograd sačekale pripreme za premijeru predstave „Hot lajn“.

"Ovo je prvi put od kada sam postala majka, ako ne računam pozorišna gostovanja, ostavila decu i otišla na odmor nekoliko dana. Vujadin i ja nemamo priliku često da budemo sami, jer je potrebno da oboje u isto vreme imamo slobodne dane, a da uz to ima i ko da ostane sa decom, tako da se svi ti faktori tek sada poklopili. Moram da priznam da mi je bilo čudno, pre svega da putujem sama sa samo jednim koferom, ali i da provodim dane tokom kojih imam slobodno vreme i mogu da se posvetim sebi i da ispijam kafe u gradu. Sve me ovo podsetilo na period kada sam bila devojka i kada smo se nas dvoje samo zabavljali. Grad u kome je Vujadin pripada Rusiji tako da je potpuno drugačiji od ostalog dela Moldavije, ljudi ne pričaju engleski, pa se sporazumevamo tako što oni govore ruski, a ja srpski i to nam poprilično dobro ide", kaže Mirka koja planira da se sa mališanima uskoro pridruži suprugu.

Pogledajte i Mirka Vasiljević otkrila tajnu vitke linije!

Atraktivna glumica jedva čeka dan kada će ponovo početi da žive kao porodica, jer njenim mališanima nedostaje otac, kao i oni njemu. Vujadin je poslednjih dana često postavljao na „Instagramu“ fotografije svojim mališana među kojima je bila i prva slika na kojoj se vidi njihov najmlađi sin Mihajlo.

"Deci sam ovog puta rekla da idem da radim kako se ne bi rastužili što i oni ne mogu da vide VujadinaKada sam se vratila donela sam im poklone koji su ih obradovali, a tokom mog odsustva njima je bilolepo u društvu članova porodice. Srećom, Vujadin će tokom oktobra imati nekoliko slobodnih dana, pa će moći da dođe u Beograd i da se vidi sa njima, a nadam se da ćemo se ubrzo nakon toga i mi moći da dođe u Beograd i da se vidi sa njima, a nadam se da ćemo se ubrzo nakon toga i mi moći da mu se pridružimo", zaključuje Mirka.

Izvor: Hello

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.