Kira Najtli krajem maja ove godine postala je mama po prvi put, a svojoj princezi dala je ime Edi. Britanska glumica se brzo vratila u fit formu, a medijima je priznala da nikada nije bila zadovoljnija svojim telom.

Kira Najtli nikada nije bila tipična holivudska glumica. Iako se proslavila ulogom u mega popularnom serijalu Pirati sa Kariba, javno je izrazila nezadovoljstvo korišćenjem Fotošopa na filmskim plakatima kako bi njeno telo postalo bujnije.

Pogledajte i Porodična šetnja: Kira Najtli i njen suprug ponosno pokazali ćerku! (FOTO)

Britanska mršavica bila je zaštitno lice nekoliko kozmetičkih kuća, ali uprkos slavi i uspehu, priznala je da nije oduvek bila zadovoljna svojim telom.

"Znala sam da uhvatim sebe kako se gledam ispred ogledala i pitam kad bih barem imala drugačije noge ili ruke. A onda prođeš trudnoću, porođaj i dojenje deteta i pomisliš: Vau, moje telo je zapanjujuće."

Od porođaja ćerkice Edi prošlo je oko četiri meseca, a Kira se zahvaljujući brzom metabolizmu i brizi oko malene, vrlo brzo vratila u top formu.

Majčinstvo i sreća na privatnom planu joj očigledno i te kako prijaju, jer glumica zrači posebnim sjajem i pleni poglede čak i kada šeće sa suprugom Džejmsom Ringtonom u najjednostavnijoj modnoj kombinaciji.

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.