Glumica Mirka Vasiljević proslavila je svoj 25. rođendan, a ono što je možda malo ko očekivao jeste to da će joj svekrva Marina javno čestitati četvrt veka. Poznata voditeljka Mirku je prihvatila kao sopstveno dete, što je prava retkost kada je odnos svekrve i snajke u pitanju.

S obzirom da Mirka danas puni 25 godina, Marina je odlučila da i putem društvenih mreža čestita Vujadinovoj izabranici rođendan.

Pogledajte i Mirka Vasiljević: Savremeni crtaći podstiču agresivnost kod dece (VIDEO)

"Danas, na Krstovdan, naša Mirka napunila je 25 godina", napisala je ona, a veliki broj prijatelja i fanova pridružio se čestitkama.

Данас, на Крстовдан, наша Мирка напунила је 25 година...

Posted by Марина Рајевић Савић on Sunday, September 27, 2015

Inače, Mirka je sa dvadesetak prijatelja napravila proslavu u poslastičarnici u Beogradu. Suprug Vujadin Savić nije prisustvovao slavlju, ali joj je u ponoć poslao poruku.

Pogledajte i Mirka Vasiljević: U izlazak tek kada deca legnu!

"Vujadin je veoma nadaren, ume i te kako lepo da piše. Poslao mi je poruku u kojoj mi je zahvalio što sam uz njega šest godina, poželeo je da imamo puno lepih trenutaka, da nas život ne smrvi i da budem uspešna na poslovnom planu. Sebi sam, pored zdravlja, poželela da uspem sve da ishendlujem poslovno, da odnosi s Vujadinom budu dobri, da zadovoljim ulogu žene kako me ne bi zamenio", rekla je Mirka za Blic.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.