Poznata glumica koja već ima četvoro dece - dvoje koje je usvojla u braku sa Tomom Kruzom i dvoje iz drugog braka, očekuje svoje peto dete, tvrde australijski mediji.


Pročitajte i... Nikol Kidman: Moje ćerke ne žele ni brata ni sestru

Na premijeri nove predstave "Fotograf 51" u Londonu, poznata glumica pojavila se zajedno sa suprugom Kitom sa vidno zaobljenim stomačićem preko kojeg je sve vreme držala ruku. "Par koji se sve vreme nadao novom članu porodice, uživa u ovim divnim vestima", objavio je magazin "New Idea".

Takođe, ovaj australijski magazin je otkrio da je u pitanju dečak i da će to biti drugo dete koje će četrdesetosmogodišnja Nikol roditi prirodnim putem (drugu ćerku su dobili uz pomoć surogat majke).


Pročitajte i... Nikol Kidman otkrila recept za srećan brak

Inače, 26. juna Nikol i Kit su proslavili devet godina braka i putem društvenih mreža podelili svoju sreću. Glumica je objavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa svojim suprugom i njihovim ćerkicama, Sandej Rouz i Fejt Margaret.

“Devet godina ljubavi”, napisala je Nikol Kidman ispod ove emotivne fotografije.

9 years of love xx

Posted by Nicole Kidman on Thursday, June 25, 2015


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.