Iako su svađe u partnerskim odnosima nezaobilazne, mnogi roditelji u takvim situacijama najmanje razmišljaju o svojoj deci. Mnogi od njih se ne ustežu da se pred mališanima posvađaju, verujući da su deca jako mala da bi mogla da shvate šta se dešava. Međutim, iako ne znaju o čemu je tačno reč, deca i te kako osećaju da nešto nije u redu, što se može veoma loše odraziti na njih. 

Da je zaista tako govori i video koji je mama Čeriš Šeri podelila na svom Fejsbuk profilu. Ova Kanađanka snimila je svoju šestogodišnju ćerku koja se veoma uznemirila oko poslednje svađe koju su njeni roditelji imali, pa je odlučila da sedne i porazgovara sa mamom.

"Mama, da li si spremna da budeš tatin prijatelj?", pitala je mala Tiana mamu na početku snimka, na šta je Šeri odgovorila "Da".

"Ja ne želim da se ti i tata svađate. Želim da se sve sredi i da budete prijatelji. Ne govorim ovo iz nekih loših namera, ja samo želim da svi budemo prijatelji. I ako ja mogu da budem fina, mislim da svi možemo. Trudim se iz sveg srca, ništa više. Želim da moja mama, moj tata, svi da budu prijatelji. Želim da svi budu nasmejani."

Pogledajte video koji je osvojio milione ljudi i još jednom razmislite pre nego što pomislite da nešto zamerite partneru pred detetom:

Must watch!! After came back from badminton I Open the garage door try to drive my car in and heard Tiana voice yelling...

Posted by Cherish Sherry on Wednesday, 16 September 2015