Mezimica slavnog para došla je na svet u Sjedinjenim Američkim Državama, a ponosni Nikola sve vreme je bio uz svoju dragu. Srećni otac je, nakon što je srpske medije obišla vest o Bojaninom porođaju, na Instagramu napisao:

Šta da kažem drugo nego da sam postao ponosni otac male Leone, koja mi je donela neopisivu radost, koja mi je pokazala put mog smisla, koja mi je izmamila suze i smeh u istom trenutku, koja me je rastopila prvim osmehom i koja mi je dodelila najvažniju ulogu, ulogu u kojoj ću se potruditi da joj na najlepši mogući način pokažem svet u koji je sletela!"

Godinu dana kasnije, Nikola i Bojana su divni tata i mama, a pevač je danas pokazao da nije potrošio sve tople reči o svojoj malenoj dami.

"Na današnji dan, pre godinu dana, rodio se moj život! Tvojim rođenjem, ljubavi moja, pronašao sam najvažniji deo mozaika ljubavi, deo koji spaja celu sliku mog života i svake radosti!"

Ove nežne reči našle su se u opisu prelepe fotografije malene Leone Rokvić, koja je oduševila Nikoline prijatelje i obožavaoce, pa su mnogi iskoristili priliku da čestitaju rođendan najmlađem članu ove poznate porodice.