Čini se da je bogata naslednica vlasnika Formule 1, Tamara Ekleston, rešila da krene u borbu protiv predrasuda kada je majčinstvo u pitaju.

S obzirom na to da je u javnosti izazvala burne reakcije i mnogobrojne negativne komentare zbog toga što na javim mestima doji ćerku Sofiju, ona se odlučila na radikalan potez kao odgovor.

Pogledajte i Poznate mame: Tamara Eklston objavila prelepe fotografije dojenja (FOTO)

Naime, Tamara se sa neslednicom fotografisala za naslovnicu magazina Fabulous. Fotografija ponosne majke kako doji ćerku bio je Tamarin odgovor na sve negativne komentara, mada u javnosti tek sada postoje oprečne reakcije na ovaj potez.

"Svima je dozvoljeno da jedu u javnosti, a zašto ne bi bilo i bebama? Nije da izbacim grudi na izvolite, Sofija je na njima i ništa se ne vidi", rekla je ova lepa mama.

Pogledajte i Cipelice za Mini Maus: Ćerka Tamare Eklston postala prava mala modna ikona (FOTO)

Međutim, mnogi i dalje smatraju da je sve to jako vulgarno i neprimereno, ali postoje i oni koji u potpunosti podržavaju dojenje u javnosti. Kako god, Tamara je imala spreman odgovor za sve one kojima smeta hranjenje bebe u javnosti.

"Nije u redu kada svoje frustracije i nesigurnost projektujete na nekog drugog. Ne kažem da svi moraju i mogu da doje, ne kažem da sam majka Tereza i da je ono što radim ispravno, ali ja sam jednostavno ja", poručila je Tamara.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.