Novi broj magazina "Story" za teritoriju Crne Gore ponudiće hit patike ovog leta u više od 20 različitih boja i dezena po super ceni od devet evra.Atraktivna voditeljka Aleksandra Gudelj na slikanju za "Story" izjavila je da rado nosi ravnu obuću i patike jer ima dvoje male dece te joj takva obuća prija: "Kupite Story i uživajte dok ga čitate, a potom patike na noge i u šetnju", poručuje Aleksandra.

Lepa manekenka Tamara Paunović, koja je i sama krenula u dizajnerske vode i vrlo uspešno gradi brend majica TP, izjavila je da "Story" patike imaju odličan dizajn, sa divnim letnjim bojama.Vedra i nasmejana voditeljka Anđelka Prpić rado je prihvatila poziv da učestvuje u "Story" akciji i ujedno je tokom slikanja odabrala svoje favorite među patikama.

Paket Story + trendi patike naći će se u prodaji na tržištu Crne Gore od petka, 21. avgusta. Količine su ograničene, potražite svoj primerak magazina Story na vreme.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.