Ana Gruica, 32-godišnja glumica, porodila se juče u splitskom porodilištu.

Ovu lepu vest na svom Fejsbuk profilu je podelio ponosni tata dečaka, poznati pisac Hrvoje Šalković.

Rodio se Marat Ivan Šalković, 3480 težak, 51cm dugačak. Nema riječi da se to opiše, najsretniji trenutak u mom životu, eto :)

Posted by Shale Hrvoje Salkovic on Thursday, August 20, 2015

Inače, Ana je bila veoma moderna trudnica koja je blistala tokom cele trudnoće. Odabir letnjih haljina vedrih boja, uvek savršen mejkap i efektan nakit je jednim delom zaslužan za to, ali ponajviše njen širok osmeh koji nije skidala sa lica. 

Drastičnom promenom frizure dokazala je kako i žene sa kratkom kosom mogu biti jednako ženstvene.

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on Aug 1, 2015 at 5:46pm PDT

Međutim, otečene noge i problemi sa nesanicom ni nju nisu zaobišli, ali ona nije dopustila da je te "trudničke čari" spreče da diše punim plućima i uživa u životu sa svojim izabranikom.

Pročitajte i Kortni Kardašijan: Savršena linija osam meseci posle porođaja (FOTO)

Početkom avgusta Gruica je pokrenula i svoj blog na kojem je podelila svoje nedoumice i iskustva s ostalim ženama i majkama. 


Tamo je zatražila savete ostalih mama pri odabiru kolica, objavila svoj popis stvarčica za bebu koje je već kupila i koje će joj tek trebati i ostavila prostora za one sa više iskustva da dopune njen spisak u slučaju da je nešto zaboravila. 

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on Aug 12, 2015 at 2:53am PDT

Kao i svaku trudnicu, i Anu su obasipali savetima, ali su ona i njen partner Hrvoje, poznatiji kao Shale, odlučili da ignorišu i da jednostavno uče sami iz svog iskustva.

"Uspela sam da zaobiđem sve savete o trudnoći. I zastarele bapske, i zastarele makar bile korisne, i alternativne, i new age filozofije, i feng šui metode, i ruske, i staroafričke i zapadnjačke korporativne običaje... Sve", napisala je Gruica na svom blogu.

Izvor: Index

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.