Život dvadesetčetvorogodišnje manekenke Elizavete Bulokhove iz Latvije bio je i više nego idiličan - uspešno se bavila modelingom, očekivala je rođenje svog prvog deteta i uživala u ljubavi sa svojim suprugom. Međutim, preko noći ovoj hrabroj ženi život se okrenuo za 180 stepeni - dijagnostikovan joj je rak.

Naime, dok je bila na godišnjem odmoru dobila je strašnu zubobolju za koju se ispostavilo da je zapravo strašna bolest. 

Pogledajte i Malo poznati simptomi raka koje često ignorišemo

U borbu sa opakom bolešću kročila je sa optimizmom, a iako su joj lekari savetovali da je i za nju i za bebu najbolje da abortira, ona na to nije pristala, a znala je da zbog toga neće smeti da uzima hemoterapiju. Verovala je da će se izlečiti i da će biti najbolja mama svom prvom nasledniku.

Pogledajte i Objavom na Fejsbuku mama otkrila da joj beba boluje od retke vrste raka (FOTO)

Operacijama joj je uklonjeno 95 odsto vilice, a njena beba bila je u opasnosti da će se roditi sa nekom vrstom inaviliditeta.

Međutim. zahvaljujući majčinoj upornosti, bebica se ipak rodila carskim rezom. Doduše deset nedelja ranije, ali zdrava. Dečaku su srećni roditelji dali ime Valentin, a on je nakon rođenja proveo 51 dan na neonatalnoj nezi.

Pogledajte i Najdirljivije venčanje: Devojčica obolela od raka se "udala" za bolničara (FOTO, VIDEO)

Hrabra Elizaveta otpočela je tretman primanja hemoterapije i nada se brzom oporavku. Kada njena bolest bude u kompletnoj remisiji, podvrgnuće se na još nekoliko rekonstruktivnih operacija. Trenutno uživa u majčinstvu i vremenu provedenom sa svojim malenim dečakom koji joj je najveća snaga da u poptpunosti pobedi opaku bolest.