Dženifer Aniston (46) i Džastin Tero (44) vest o venčanju skrivali su i od svojih najbližih prijatelja, a prema najnovijim vestima u stranim medijima, sve su odlučili da iznenade još jednom velikom vesti.

Pogledajte i Dženifer Aniston: Stigla beba u porodicu (FOTO)

Naime, In Touch Weekly piše da je nedavno venčani par usvojio šestomesečnu devojčicu. Venčanje su navodno organizovali u poslednjem trenutku kako bi bili u braku pre nego što u njihovu porodicu stigne prinova. 

Pogledajte i Poznate ličnosti koje su usvojile decu

"Jednoj bliskoj osobi Dženifer je rekla da devojčicu još nije videla, ali to je bilo nekoliko nedelja pre venčanja. Tada su već svi papiri bili odobreni, a devojčica bi uskoro trebalo da stigne u naručje slavnog para - tvrdi izvor. Dodao je da je Dženifer oduvek želela da ima kćer i da joj se želja napokon ostvarila. 

Us Weekly piše da joj je tokom procesa usvajanja puno pomogla koleginica Sandra Bullock (51) koja je 2010. godine usvojila dečaka Luisa.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našojFejsbuk stranici - YuMama.