Rijaliti zvezda, čiji trudnički stomak je sada vidljiv, priznala je da je polaskana tračevima koji govore da nije trudna i da izgleda mršavo.

"Potajno volim tračeve i krila sam trudnoću zato što sam bila mršava! Ali sada ne mogu više da krijem! Pet meseci (20 nedelja) i devet kilograma više", priznala je Kim.

Pogledajte i Moda za mame: 5 stilskih pravila Kim Kardašijan

Njen post na Tviteru se pojavio dan nakon što je viđena u uskoj sivoj haljini, gde se po prvi put lepo video trudnički stomak.

Zvezda Kardašijan šou-a je krila trudnoću, do trenutka kada to više nije mogla, ali se i dalje drži seksi majčinske garderobe i cipela sa visokom potpeticom.

Ona je predvidela nekoliko dana pre pojavljivanja u uskoj haljini da će se stomak pojaviti uskoro.

"U stadijumu sam u kome se budim sa ravnim stomakom, ali kako nešto pojedem, na kraju dana stomak iskoči. To znači da će da se pojavi", napisala je u ponedeljak na Tviteru.

Pogledajte i Kim Kardašijan krstila ćerkicu u Jerusalimu (FOTO)

Tamnokosa lepotica je za Dan očeva objavila da će ona i njen suprug, Kanje Vest, dobiti prinovu i da će dete biti muškog pola.

Kao što svi već znaju, oni imaju dvogodišnju ćerku Nort.

Kim se trudi da ostane fit i zdrava tokom trudnoće, pa je potražila pomoć nutricioniste.

"Prošle trudnoće sam jela krofne svakog dana, ali to neću da radim sada", rekla je Kim za „US Weekly“.

Ona redovno trenira, a ranije ove nedelje je rekla fanovima da džogira svakog jutra. Nakon pređenih četiri kilometra, ona uradi 100 čučnjeva.

Izvor: Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.