Na putu ka bolnici u Teksasu, Lesi je donela na svet Džozija na suvozačevom sedištu, dok je njen muž snimao ceo porođaj svojom GoPro kamerom.

"Bilo mi je teško da ostanem smirena, ali mi je pomoglo to što je Džon bio staložen sve vreme", kaže Lesi. "Bila sam preplašena, nisam želela da se porodim u autu."

U videu na Jutjub kanalu možemo čuti Džona kako pomaže svojoj ženi, dajući joj instrukcije tokom porođaja.

Pročitajte i...Iskustva (Yu)mama iz porodilišta: Moj porođaj je bio...

Bračni par je izjavio da razlog zabeležavanja ovog trenutka leži u tome što nemaju nijedan snimak prethodna dva porođaja. Oni nisu imali telefon kod sebe i nisu mogli da pozovu lekara, te su oboje odlučili da je najbolje da što pre stignu u bolnicu.

Na pitanje novinara zašto su snimak postavili na Jutjub kanal, Lesi je odgovorila: "Snimak je prvenstveno bio namenjen za porodicu i prijatelje, nismo očekivali ovoliku gledanost i komentare. Zaista smo iznenađeni."

"Bilo je svakakvih komentara. Neki od njih su nam čestitali, pitali za savete, ali bilo je i onih sa pogrdnim komentarima i uvredama", izjavio je Džon koji ne žali što je pribeležio ovaj poseban trenutak.


"Izuzetno smo srećni što smo dobili sina. Zaista nam nije bitno šta će drugi ljudi reći i kakve komentare će ostaviti na internetu."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.