Naravno da je roditeljska ljubav najlepše osećanje i da ovakva pažnja ne treba nikoga da iznenađuje, ali nekada svetski poznate zvezde zaborave da su pre svega porodični ljudi a zatim poznate ličnost.


Pogledajte i Dejvid Bekam: Najdraža slika moje velike devojčice Harper (FOTO)

Dejvid Bekam definitivno ne sledi ovaj primer, a svoju ljubav prema Harper pokazuje svakodnevno i iznova oduševljava milione fanova širom sveta.

Foto: Profimedia

Paparaci su bivšeg fudbalera uhvatili sa mališanima na aerodromu u Los Anđelesu po povratku sa Vimbldona, gde je gledao finalni meč između Novaka Đokovića i Rodžera Federera.


Pogledajte i Dejvid i Bruklin Bekam: Tata i sin u ribolovu (FOTO)

Dok su Romeo i Kruz već odrasli momci šetali odvojeno od oca, Dejvid je pratio tempo četvorogodišnje ćerkice Harper držeći je za ruku. Posebnu pažnju privukla je roze torba koja pripada malenoj Harper, a koju je na svoja leđa prihvatio tata Bekam.

Foto: Profimedia

Dejvidova naslednica u nekom trenutku se umorila od hodanja pa je Dejvid i nju uzeo u naručje.

Harper je inače pre nekoliko dana napunila četiri godine, a fotografija koju je Bekam podelio na svom Instagram profilu raznežila je svakoga ko je pogledao.

"Slatki snovi, moja malena četvorogodišnjakinjo... Mislim da je Harper imala dan ispunjen zabavom uz svoje male prijatelje... Laku noć, mala damo", napisao je Dejvid uz srce.

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.