Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet životnih situacija nakon kojih svaka žena postane lepša

Kada se dogode velike stvari u vašem životu, to će se odraziti i na vaš izgled.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Moderno društvo je veoma zabrinuto za "večnu mladost". Svaka žena pokušava da je zadrži što je duže moguće. Ali prava, unutrašnja lepota dolazi tek kasnije.

Lepi postaju oni ljudi koji znaju kako da žive. Samo se opustite i živite!

Pre dve godine, britanski naučnici su sproveli istraživanje o ženskoj lepoti. Čak 70 posto muškaraca se tada izjasnilo da im je kod žena najvažnije samopouzdanje.

Pouzdanje dolazi s godinama. Kada zaboravite na komplekse i prihvatite sebe takve kakvi jeste, tada će vam biti napokon udobno u sopstvenoj koži.

1. Lepota dolazi nakon rođenja prvog deteta

Žena sija iznutra. Veoma je teško objasniti, ali izgleda kao da zna neku tajnu. Nešto što je poznato samo njoj. Ovaj sjaj je čini neodoljivom. 

2. Lepota dolazi nakon snažnog razočarenje

Žene koje su doživele veliku krizu i oporavile se posle nje u očima imaju neku dubinu, mudrost. Prestaje da bude površna, sve pažljivo promatra. Ona postaje misteriozna.

3. Lepota dolazi kada upozna onog PRAVOG

Kada vas voli onaj Pravi, to se na vama vidi. Voljena žena je najlepša na svetu. Postaje sigurna u sebe, može da osvoji svet.

4.  Lepota dolazi kada počnemo da volimo sebe

To je prava ljubav. Ova veština se stiče samo godinama. To je najvažnije znanje u životu jedne žene i ona to mora da savlada.

Slušajte sebe, poštujte svoje telo. Bez istinske ljubavi prema sebi nikad nećemo biti srećni.

5. Lepota dolazi kada žena postane smirena

Pogledajte samo Moniku Beluči. Ona odiše mirom i samodovoljnošću. Tera vas da joj se divite. Lepota ne voli gnev, srdžbu... Mirne i izbalansirane žene uvek izgledaju prelepo..

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica