Gordon Remzi i njegova supruga Tana su postali roditelji po peti put.

"Nakon tri BAFTE i jednog Emija, napokon smo osvojili Oskara. Molim vas pozdravite Oskara Džejmsa Remzija, koji je stigao u 12:58 na ručak", napisao je slavni kuvar uz fotografiju sa suprugom i mališom.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Apr 4, 2019 at 8:26am PDT

Gordon i Tana imaju već četvoro dece: ćerku Megan (21), devetnaestogodišnje blizance Holi i Džeka i sedamnaestogodišnju Matildu.

Tana je uspela ponovo da zatrudni, s obzirom na to da je doživela pobačaj. Supružnici su o tome govorili javno, a Remzi se na Fejsuku zahvalio svima na podršci koja mu je pružena: "Zdravo, ljudi. želim da vam se zahvalm na podršci tokom poslednjih nekoliko nedelja. Imali smo užasan vikend, Tana je izgubila našeg sina u petom mesecu trudnoće. Zajedno se oporavljamo kao porodica i želimo svima da vam se zahvalimo na podršci i lepim željama. Naročito sam zahvalan Portlandskoj bolnici za sve što su učinili."

I nakon ove situacije koja je zadesila porodicu, oni su uspeli da se izbore i uspeli su da postanu roditelji po peti put. Verujemo da su roditleji presrećni, a braća i sestre jedva čekaju da uzmu u naručje malenog brata Oskara.