Nakon deset godina veze i godinu dana braka, Bred i Anđelina se razilaze. Ovu senzacionalnu vest prvi je objavio tabloid "InTouch", pozivajući se na informacije koje su dobili od izvora, koji je veoma blizak ovom paru.

Inicijator ovog razvoda navodno je Bred Pit, koji više ne može da podnese Anđelininu bolesnu ljubomoru.

"Bred tvrdi da ga je Anđelina kontrolisala od prvog dana veze. Iako mu se isprva sviđalo što je ona preuzela kontrolu, on je počeo da joj zamera zbog toga što ima moć nad njim", kaže anonimni izvor.

Pročitajte i... Razvod nikada nije lak

Tabloid piše da je par odlučio da do kraja godine stavi tačku na svoju ljubavnu priču, ali da će za sada nastaviti da žive zajedno. Razlog zbog kog se neće odmah razdvojiti, navodno je promocija njihovog novog zajedničkog filma "By The Sea", u kojem oboje glume, a koji je režirala Anđelina. 

Podsećamo da su se Bred i Anđa upoznali i svoju ljubavnu romasu i započeli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", 2005. godine, dok je on još bio u braku sa Dženifer Aniston.

Pročitajte i...Kako Anđelina Džoli i Bred Pit uspevaju da brinu o šestoro dece?

Par ima šestoro dece od kojih su troje usvojili.

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.