Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija Kurira, Pertinija i Nexta: Poklon igračka + sokić za svako dete

Drage mame, tate, bake, deke, sakupljajte sličice i za svoje mališane osvojte igračke renomirane nemačke kompanije Playmobil!

  Izvor: Foto: Promo

Zabavi nikad kraja!

Nove avanture, priče i saznanja!


Kako do poklona?

1. Korak: Isecite talon koji ćete dobiti u Kuriru 21. maja.

Drage mame, tate, bake, deke, sakupljajte sličice i za svoje mališane osvojte igračke renomirane nemačke kompanije Playmobil!
Izvor: YouTube


2. Korak: Sakupljajte sličice sa fotografijama Playmobil igračaka objavljene u Kuriru od petka 22. maja do utorka 26. maja. Sličice zalepite na tačno naznačeno mesto na talonu. Ukoliko vam bude nedostajala jedna od sličica, u sredu 27. maja izlazi džoker sličica koja može da je zameni. 

Džoker

3. Korak: Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 28. maja do 6. juna posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku iz kutije obeležene nazivom ove akcije i osvežite se Bući Bući sokićem.

Poklon igračke nalaze se u vidno označenoj kutiji. Popunjen talon važi za jednu igračku i ne odnosi se na Playmobil igračke koje su u redovnoj prodaji. Talon predajte u radnji kada preuzmete igračku. Jedna osoba može popuniti maksimalno tri talona.Playmobil figurice prilagođene su uzrastu od 4 do 12 godina.Podstiču dečju maštu i razvijaju motoričke sposobnosti. Playmobil figure sastoje se od sedam baznih komponenti, koje su u potpunosti izlivene i ne sadrže štampu. Playmobil je jedan od vodećih nosilaca internacionalnih nagrada kako u oblasti dečjih igračaka tako i dizajna. Playmobil igračke unapređuju kognitivne, socijalne, emocionalne i motoričke veštine dece.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica