Projekat "I love fashion, I love kids", koji će se održati u nedelju u Novom Bitef Art Cafeu, od 11 do 15 časova, ima za cilj da okupi decu i tinejdžere, zajedno sa odraslima gde će imati priliku da predstave svoju kreativnost kroz različite radionice, uživaju u nastupima talentovane dece, gostovanju poznatih ličnosti i modnim revijama. 

Na jednom mestu okupiće se poznati iz sveta mode, sporta, muzike i kulture, a svi zainteresovani moći će da učestvuju u ovom programu potpuno besplatno.

Jedan deo programa ovog projekta biće namenjen i tinejdžerima koji će imati priliku da dobiju savete mladih modnih dizajnera o stajlingu za malu maturu, aktuelnim modnim trendovima i važnosti mode i jedinstvenog modnog stila svakog tinejdžera za njegovo odrastanje, samopouzdanje i lični identitet. 

Projekat  "I love fashion, I love kids" je korak ka pozitivnim promenama u odrastanju i vaspitanju dece koji koristi modu i scenski nastup kao sredstvo za osnaživanje najmlađih.

Program:

Otvoreni fotografski studio - Za svu decu do 16 godina koja žele da se taj dan fotografišu i  prijave za učešće u snimanju kalendara "I love fashion, I love kids"ZA 2016.godinu u organizaciji Afirmativnog centra.

Kreativno-modne radionice – Za mlađu (do 6 godina) i stariju decu (do 12 godina) koje će voditi modni dizajner Anja Plemić ( učestvovala kao individualni dizajner na Serbia fashion week-u) i njene kolege  Ivana Radić i Florijan Krah. 

Pametna igraonica za najmlađe – interaktivne igraonice sa drvenim i ekološkim igračkama  

Radionica dobrog stila za male maturante – Predlozi i saveti oko odabira garderobe, frizure i šminke za maturku proslavu radionicu vodi Anja Plemić – mlada modna dizajnerka i predstavnici frizerskog salona Twiggy

Afirmaonica - Afirmacija talentovanih učenika osnovne škole “Mihailo Petrović Alas” - Kroz muzički   nastup talentovanih  učenika starijih razreda

Poznati vam savetuju –od 13 časova Intervjui sa poznatim ličnostima, koje vode deca, članovi Afirmativnog centra. Gosti Ivan Golušin- voditelj TV Pink; Ivana Vučićević – direktor TV Studio B; Danijela Jankov – voditeljka TV Prva; Danijela i Stefan Buzurović – voditeljka i glumac; Marija Egelja – voditeljka TV Pink

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.