Iako je Mirka Vailjević u više navrata govorila da nema vremena za udaju i da joj taj korak nije u prvom planu, nedavna fotografija, koju je prošle nedelje podelio Vujadin na svom Instagram profilu izazvala je pravu medijsku buru.

VIŠE O... Vujadin Savić stavio svoj potpis u knjigu venčanih (FOTO)

Sumnje da su se najzad venčali Mirka je ubrzo opovrgla i objasnila da je Vujadin ipak samo bio kum na venčanju bliskog prijatelja Đorđa, ali je sada otkrila i neke detalje njene i Vujadinove veze koje još nije predstavila u javnosti.

Pošto je njihov drug Đorđe morao da ubrza venčanje zbog administrativnog razloga, glumica je otkrila da su i njih dvoje uradili sličnu stvar pre četiri godine.


Pogledajte i Mirka Vasiljević: Kako smo Vujadin i ja uspeli da sačuvamo svoju vezu

"Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su nam da se venčamo zbog zakonskih olakšica u Francuskoj. Tada smo u njihovom sudupotpisali takozvani PAKS kojim se daju gveća prava parovima koji se na taj način obavezuju pred zakonom, slično kao bračni partneri", govori Mirka i objašnjava da PAKS u Francuskoj postoji već četrnaest godina.

"Ključna razlika u odnosu na brak je jednostavnija procedura prilikom razvoda, budući da je razvod braka znatno komplikovaniji od poništavanja pomenutog građanskog sporazuma solidarnosti, poznatog pod nazivom PAKS. U slučaju njegovog prekida dovoljno je samo potpisati dva dokumenta, dok je razvod braka i te kako komplikovan", objašnjava glumica i dodaje da oni samo u Francuskoj imaju prava kao muž i žena, dok u svakog drugoj državi to više nije validno.

Mirka otkriva i da će jednog dana napraviti venčanje u Srbiji, ali kada se stekne mogućnost da se pronađe termin kako bi mogla okupiti Vujadinovu i njenu rodbinu koja je rasejana po svetu.

Izvor: Hello

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.