Veoma je važno da brinemo o našem braku. Da budemo posvećeni i da uzajamno činimo stvari koje onog drugog čine srećnim. 

Takođe, veoma je važno da dajemo pozitivan primer i drugima, kako bi ih motivisali i inspirisali da učine isto. A upravo to radi i naš poznati par Novak i Jelena Đoković.

Iako je u ovom slučaju plemenitost koju pokazuju usmerena ka najmlađima, iz komenatara i fotografije koju je Jelena postavila na svom Instagram profilu može da se zakluči i da se ljubav, pažnja i zahvalnost prenose i na druge svere njihovog života, odnosno na brak. 

"Znam koliko je tvoj raspored prenatrpan, i oduševim se svaki put kada vidim koliko napor ulažeš i koliko se trudiš da uradiš nešto više za zajednicu i našu decu. Cenimo sve ono što radiš, ljubavi. Hvala u ime celog tima Fondacije Novak Đoković jer nam osvetljavaš put i pomažeš nam da se zalažemo i da obezbedimo fer početak za ove male genijalce. Stotinu dece iz ovog sela dobiće priliku da idu u vrtić i još mnogo toga iz godine u godinu. Srećom, lokalna opština i grad Niš su naši vredni partneri i pomoći će nam da očuvamo ovu školu za brojne generacije koje dolaze ", poručila je Jelena Đoković.

Koliko ona voli rad sa decom i koliko je on ispunjava govori i jedna druga njena izjava posle koje nam je jasno zbog čega njen muž podržava tu njenu potrebu i trudi se da bude njen deo.

"Svaki put kada imam šansu da se družim sa decom, oduševim se njihovim pametnim komentarima i radoznalošću. I svakim gestom koji naprave pokažu koliko su zahvalni zbog pažnje i brige koju im dajemo", istakla je Jelena. 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on Apr 10, 2016 at 11:44am PDT