Bruklin Bekam nije više tatin maleni dečak. Naime, dečak je pre dva dana napunio 16 godina, a njegov ponosni tata Dejvid tom prilikom podelio je sa svojim fanovima slatku crno-belu fotografiju na kojoj Bruklina ljubi u glavu, a uz nju je napisao "Srećan rođendan mom velikom dečku".

Pogledajte i Gde proslaviti rođendan tinejdžera

Uz ovu fotografiju, poznati fudbaler je objavio još jednu na kojoj su on i Bruklin u dresovima Bekamovog bivšeg kluba, Mančester Junajteda iz 2000. godine.

Inače, Dejvid je nedavno govorio o Bruklinovim planovima za rođendan i rekao da njegov sin želi da ima posebnu večeru s prijatelijma i posebnu s porodicom. 

Pogledajte i Bekamovi:Jedni drugima smo najveća podrška (FOTO)

“Sada je u periodu kada više ne želi da ga vozim u školu i slično, što ja i dalje svejedno radim”, istakao je on. 

“Ostavio sam ga iza ugla kako me je i zamolio, a onda sam prošao ispred škole i pred svima viknuo koliko ga volim. Bio je jako ljut u tom trenutku, ali nekoliko dana kasnije bilo mu je smešno”, ispričao je fudbaler, koji sa suprugom Viktorijom, osim Bruklina, ima još dva sina i ćerku.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.