Proteklih sedam meseci u životu voditeljke televizije Pink i autorke emisije "Ja to tako" Ivane Baltić – Aleksić (39) desile su se velike promene, a za to je zaslužano rađanje sina Andreja. Beba je na svet došla carskim rezom, a svi problemi koji su Ivanu pratili tokom komplikovane trudnoće pali su u drugi plan nakon samo jednog pogleda u naslednika. Veseli dečak svoje roditelje koji su se zakleli na večnu ljubav svega dva meseca pre njegovog rođenja svakodnevno usrećuje, a ponajviše ih radosti činjenica što je mališan veoma napredan.

Foto; Story

Prve fotografije sedmomesečnog Andreja predstavlja magazin Story, a tom prilikom lepa voditeljka je u otvorenom razgovoru iznela sve lepo, ali i ružno što joj je obeležilo period tokom koga odsustvuje s malih ekrana. Ona objašnjava koliko joj je bilo teško da miruje tokom najvećeg dela drugog stanja, govori kako je preživela trenutke kada je mislila da je doživela spontani, ali i kakvo zadovoljstvo joj pričinjava svaki Andrejev osmeh, i skladan bračni život s arhitektom Zoranom Aleksićem (39).  

Foto; Story

Story: Šta vas najviše oduševljava u vezi s majčinstvom?

"Roditelji uvek kažu da je to odgovoran i veliki posao, ali kada vide osmeh svog deteta odmah zaboravite sve probleme. Dok nisam bila majka ti odgovori su mi ponekad delovali kao fraza: Jeste, jedan osmeh i sve zaboravite?!? Sada uviđam da je to zaista tako i moj odgovor neće biti mnogo drugačiji. Andrejev smeh je za mene muzika, sve radim da se što više smeje, kikoće, da bude zadovoljan i voljen. Navikavam se na nove situacije koje majčinstvo nosi, ali ovo je najlepši period u mom životu. Imam zdravu i srećnu porodicu i vrlo sam zadovoljna."

Kompletan intervju sa Ivanom Baltić pročitajte u novom, 493. broju magazina Story, koji možete pronaći na kioscima!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.