Proslavljeni teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana nedavno su u društvu šezdesetak zvanica, među kojima je bilo i mnogo javnih ličnosti, organizovali veliko slavlje povodom prvog rođendana svoje ćerke Emili.

Samo nekoliko sati pre nego što su prvi gosti stigli na zabavu, Janko je doleteo u Beograd iz Nemačke, gde poslednjih meseci boravi zbog terapija i treninga uoči povratka na teren.

Pogledajte i Janko Tipsarević: Čari roditeljskog života (FOTO)

“Biljana je bila glavna za organizaciju rođendana, budući da sam ja konstantno na terapijama i treninzima u Nemačkoj”, rekao je teniser za novi broj magazina Stori, kome su on i njegova supruga, uspešna dizajnerka, ustupili ekskluzivna prava na objavljivanje intervjua i fotografija s glamurozne rođendanske žurke njihove mezimice.

Pogledajte i Janko Tipsarević: Praznični odmor sa porodicom u Dubaiju (FOTO+VIDEO)

“Odlučili smo da ne pravimo preveliku pompu oko slavlja, pozvali smo najuži krug prijatelja i s njima proslavili Emilin rođendan. Neki od njih doveli su i svoju decu, koja su se zabavljala i igrala dok nije došlo vreme da idu na spavanje. Sve je bilo vrlo jednostavno, večera s bliskim prijateljima i dobra muzika”, govori slavljeničina majka Biljana, i naglašava da i ona i Janko beskrajno uživaju u roditeljstvu.

“Voleli bismo da imamo troje dece, mada mnogi kažu da će nas pitati ponovo posle rađanja drugog”, dodala je supruga poznatog tenisera, koji se nadovezuje:


Pogledajte i Zabava, smeh i igra u domu Tipsarevića (FOTO)

“Kada imate dete, više vas ne dotiču stvari koje su vas ranije nervirale. Šta god da radite i kako god da postupate, mislite kako će to uticati na vaše dete. Shvatate svrhu života i bezuslovnu ljubav.”

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.