Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirka Vasiljević: Nemam vremena za udaju!

Iako imaju troje dece, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić se još nisu venčali, a mlada glumica je otkrila da je to, ipak, njena krivica.

 Izvor: Foto: Luka Šarac/Adria Media Serbia

Glumica Mirka Vasiljević, koja se krajem decembra po treći put porodila, otkrila je da nije mnogo ljubomorna i da sa suprugom Vujadinom Savićem civilizovano razgovara o svemu što im se desi. 

Budući da su mlad par, a skoro čitav zajednički život proveli su razdvojeni, jer Vujadin zbog fudbala i angažmana u živi u inostranstvu.

Pogledajte i Mihajlo stigao kući: Prve fotografije Mirke Vasiljević nakon porođaja (FOTO)

Mirka je u intervjuu za emisiju "Život u trendu" rekla da je kao mlađa bila veoma ljubomorna i nesigurna, imala je neki unutrašnji nemir, ali kako je rodila troje dece, postala je sigurna u njihovu vezu.

"Kada sam bila mlađa imala sam neku nesigurnost u sebi, ali kako vreme prolazi, kako su dolazila deca, postaješ sigurniji u svoj život. Kada su se pojavile njegove fotografije u javnosti, seli smo za sto i pričali šta da uradimo i želeli smo da sve ostane u porodičnom vaspitanju. Nije mi bilo prijatno jer morala sam da se pravdam prijateljima, porodici. Ali bože moj, razgovor rešava sve, ako ne može da se dogovore dve osobe, jedan desno jedan levo", rekla je glumica u emisiji Život u trendu.

Pogledajte i Mirka Vasiljević i Vujadin Savić proslavili ćerki Adrijani prvi rođendan (FOTO)

"To je problem sa fudbalerima, kada dođu u rodni grad u veoma kratkom roku žele da se vide sa svima, prijateljima, rodbinom, pa svaki dan izlaze. Tako smo se i dotgovorili, kada dođe ja smanjim izlaske, a on svakodevno izlazi jer ima malo vremena.

"Nama je život kao da jesmo u braku... Do venčanja ne dolazi pre svega zbog mene, a ne zbog njega jer on može bilo gde i kad, a ja kao i sve žene da to bude lepo, ali nikako da stignem od trudnoće i porođaja", objasnila je Vasiljevićeva zašto još nije stala na bračni kamen. "Ja i Vujadin smo planirali troje dece, ali nismo baš odmah, ali zdravi smo i desilo se. Planirali smo treće dete".

Pogledajte i Vujadin i Mirka: Neodoljiva torta za Andrejev treći rođendan (FOTO)

"Ja nisam se definitno selila nikad. Do jula će Vujadin biti u Engleskoj, ali videćemo. Posetićemo ga naravno, jer ne bih volila da Mihajlo poraste, a da ga Vujadin ne vidi nego samo na Skajpu, samo ne zanam kada jer moram da uskladim sa predstavama", rekla je Mirka.

I pored troje dece, Mirka ne želi da prekine svoju glumačku karijeru i u tome ima potpunu podršku svog supruga.

"Nemam želju da prekinem svoju karijeru, a Vujadin me ppodržava jer je takav čovek, ali i jer sam mu ja rekla da ću biti uz njega sve vreme i da ću ići sa njim u Bordo i bilo koje mesto ili selo, ali sam tražila i da ima razumnevanja za moj posao kada imam potrebu da radim. Ja mogu da radim i do sedamdesetih godina, a njegova karijera se završava u 34, a mora se i o tome razmišljati", rekla je mlada glumica.

Vujadin i Mirka imaju sina Andreja (3) i ćerku Adrijanu (1), a mladi par je krajem decembra rodila Mihajla.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica