Naime, u intervjuu za Puls Nina Lečić je pričala o odnosu sa suprugom, poznatim glumcem Branislavom Lečićem, ali i o tome da li je u planu drugo dete.

Na pitanje da li je Lav već počeo da pita kada će dobiti brata ili sestru, Nina priznaje da još nije u toj fazi.

“Ne još. Imam utisak da voli da bude sam i da sebično čuva to vreme koje provodi sa roditeljima. On ima druga pitanja, tipa kuda idem, kada ću se vratiti, i drži me za reč kada mu na njih odgovorim. Ako sam rekla da ću doći pre nego što on zaspi, a ne dođem, ujutru slede pitanja Zašto nisi došla? Zašto me nisi poljubila pre spavanja?”, rekla je Nina.

Pogledajte i... Naučnici utvrdili koliki je razmak između dveju trudnoća najpoželjniji

Nina je otkrila da li sama priželjkuje drugo dete.

“Nisam ni prvo dete planirala. Te stvari ne radim tako u životu. One se jednostavno dese. Lav ima tri i po godine i mislim da meni kao majci to ne bi sada odgovaralo, pre svega zato što su deca u tim godinama ljubomorna, a ja ne želim da delim pažnju, da ne kažem ljubav, jer je ona nedeljiva. I razlika između njih bila bi mala pa ne znam kako bih sve postigla. Za sada ne želim da Lavu uzmem mamu koju ima 24 sata. Na drugo dete ću sačekati”, iskrena je Nina.

Izvor: Puls

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.