Iako je prošle godinetvrdila da se ne vidi u ulozi majke, te da iako voli decu smatra da za tu ulogu još uvek nije spremna, glumica Zoi Dešanel danas uživa u trudnoći.

"Presrećni smo zbog dolaska prinove u našu porodicu", izjavila je tridesetčetvorogodišnja Zoi za časopis "People", potvrdivši da će tokom leta poželeti dobrodošlicu svom prvom detetu.

Inače, glumica je u prethodnom periodu u više navrata izjavljivala kako sebe još uvek ne vidi u ulozi majke, iako voli decu.

"Pa kao da svaka žena umire do želje da ima dete?! Ne bih rekla. Niko muškarcima ne postavlja takva pitanja. Kada odete u prodavnicu, u svakom tabloidu ćete videti naslove poput Trudna i sama. Zaglavljeni smo u idealu iz 1950. o tome kako žena treba da živi. To u meni budi vatrenu feministkinju", objasnila je tada Zoi, ali čini se da joj nije trebalo mnogo da promeni mišljenje.


Pročitajte i...
Da li greše? 9 holivudskih zvezda koje ne žele da budu majke (FOTO)


Glumica i filmski producent upoznali su se tokom snimanja filma "The Kasbah", a vezu su potvrdili prošle godine sredinom avgusta.

Zoi je samo mesec dana pre nego što je započela romansu sa Džejkobom prekinula dvogodišnju vezu s Džejmijem Lindenom, a prethodno je bila i u braku s muzičarem Benom Gibardom do 2011. od kog se razvela nakon dve godine braka.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.