Kejt Midlton zna da će se mnoge stvari promeniti kada rodi drugu bebu. Vojvotkinja od Kembridža pokušava da se navikne na ideju da će u budućnosti sve manje vremena moći da provodi sa princom Džordžom jer će morati da se posveti i svom drugom detetu.

"Ona je svesna da je ovo jedna od poslednjih prilika za samostalno druženje sa malim Džordžom”, rekla je porodiljska sestra Sara Dikson za magazine People. “Oni su provodili većinu vremena zajedno”.

PROČITAJTE I...Kejt Midlton blista u petom mesecu trudnoće (FOTO)

Druženje između poznate mame i sina bilo je izraženo tokom božićnih praznika kada su se družili u londonskom zabavnom parku.

Tokom posete, Kejt i Džordž vozili su se na rolerkosterima za decu.

“Džordž je bio nasmejan sve vreme dok su se zajedno vozili u krug”, opisao je jedan posmatrač u publikaciji. "On je zaista uživao u vožnjama sa svojom mamom. To se videlo na njegovom radosnom  licu - izgledao je tako srećan".

PROČITAJTE I...Kejt Midlton: Praznično izdanje buduće mame (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam otkrili su da očekuju još jedno dete početkom septembra prošle godine. 

Iako se ponosna mama bori sa jutarnjim mučninama u svojoj drugoj trudnoći, Kejt uspešno obavlja sve kraljevske dužnosti i brine o porodici. 

PROČITAJTE I...Trudnički stomačić Kejt Midlton (FOTO)

Na božićnom bogosluženju, Midlton je odlučila da je najbolje da mali princ Džordž ostane kod kuće.

"Žao mi je što nismo doneli Džordža", rekla je ona okupljenima. "Svi bi ga čuli u crkvi."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.