Dečiji hor Čuperak i Dušan Kojić Koja (Disciplin A Kitschme) snimili su zajedno novu verziju pesme "Neukusu treba reći NE".


Ovo je prva u nizu numera koje će se naći na izdanju "Deca pevaju rokenrol", gde će poznate rokenrol pesme obrađivati dečiji hor Čuperak u saradnji sa njihovim autorima.

PROČITAJTE I...5 načina da vaše dete zavoli muziku

Poslušajte rokenrol pesmu u dečijem izvođenju...

Deci je bilo zabavno dok su snimali pesmu u studiju zajedno sa Kojom koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi.

promo: foto

„Deci je Disciplina kičme uvek bila zanimljiva - to jednostavno ritmično ponavljanje kratkog i neuobičajenog teksta očigledno prija i deci i uspeva da zadrži njihovu pažnju. Tako je bilo i ovog puta. Letos smo prvo izveli, a potom i snimili drugačiju verziju pesme Neukusu treba reći NE, koja predstavlja i svojevrstan završetak istoimene kulturno - zabavne akcije koju je Disciplin A Kitschme održala pre desetak dana u beogradskom SKC-u“, istakao je Koja.

PROČITAJTE I...Uticaj muzike na decu


promo: foto

On u pesmi svira gitaru, a potpisuje i miks, aranžman i produkciju nove inkarnacije njegove pesme „Neukusu treba reći NE“. Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Boris Gvozden. Saradnica u horu bila je Hana Balaban. Autorka ilustracije koja prati pesmu je Nina Milenović Jovanović.

PROČITAJTE I...Pogledajte kako peva sin Emine Jahović (VIDEO)

Dečiji hor Čuperak vodi Svetlana Milić, koja je i dirigent, a pri izvođenju pesme uživo je bila zadužena i za koreografiju.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.